Bliv godt klædt på til næste heavy metal koncert

Holder du af heavy metal musik? Så er du blot én af mange tusinde danskere, som elsker den hårdtslående musik og dyrker den. De hører det derhjemme, har den i ørerne, når de er på farten, og til koncerter, som finder sted over hele landet – og udlandet.

Mange har nok et billede af en heavy metal-fan som en lidt hårdkogt ung mand med en hanekam på hovedet. Sådan er der da også mange, der dresser sig op, når de skal afsted til en heavy metal- koncert med en af de gode danske grupper, men virkeligheden er, at heavy metal fans er en bredt sammensat gruppe af både unge og lidt ældre.

Finde de flotte kjoler frem

Kan du lide at klæde dig i flotte og elegante kjoler til fest, så har du også mulighed for at lufte en af dem til en heavy metal koncert. Find de rappeste af dine kjoler frem, dress op og få en forrygende aften i dit bedste skrud! Har du brug for nye kjoler til koncerten, kan du finde den på NA-KD, som er en fantastisk webshop med lækkert tøj til kvinder.

Husk at passe på dig selv, når du skal til koncert. Selvfølgelig sørger arrangørerne for, at sikkerheden er i top, men også på det personlige plan skal du tage vare på dig selv. Hav derfor din mobil tændt, så du hurtigt kan give lyd, hvis du kommer i en uheldig situation, og tag gerne flere afsted, så I sammen kan passe på hinanden.