Få en rolle bag scenen

Holder du af heavy metal musik? Ja, det tænker vi, siden du besøger vores side, hvor vi fortæller om alt inden for denne lækre musikstil, som nogle gange kaldes den tunge genre inden for rock. Måske drømmer du ligefrem om at få en rolle på musikscenen? Hvis talentet ikke rækker til det, kan du arbejde bag scenen: Hvad med at etablere et firma, hvor du hjælper festivaler, koncertarrangører og bands med at bygge scenen op, når der skal styres en heavy metal koncert igennem?

Er du handyman, kræves der ikke så meget andet end en god arbejdsbil. Når du har anskaffet dig en varebil til firmaet, kan du få den indrettet hos bilindretningsvirksomheden Worksystem, som gennem mange år har specialiseret sig i indretning af biler til professionel brug. Hos Worksystem kan du få råd og vejledning i, hvordan din arbejdsbil kan indrettes bedst muligt.

Heavy metal festivaler

Der er flere festivaler, hvor du vil kunne bistå. Hvert år afholdes for eksempel Copenhell i København. Der er i Danmark heldigvis rigtig mange, der sværger til, at heavy metal skal opleves live, så du vil kunne byde ind til mange lejligheder, hvor der skal arrangeres alt det praktiske omkring en koncert eller en festival. Den danske variation inden for heavy metal er også ganske stor, og vi har en bred heavy metal scene herhjemme. Det betyder, at folk kan finde noget at gå til, uanset hvilken subgenre inden for heavy metal, som de dyrker i særlig grad.

Hvis du ikke kan finde jobs nok til at servicere heavy metal universet alene, kan du vælge at sprede din forretning til andre genrer. Uanset hvad betyder det, at du får lejlighed til nærkontakt med musikmiljøet, netop sådan som du drømmer om, og du vil få adgang til en masse gode musikoplevelser på sidelinjen.