Pas på din telefon til koncerten

Når du er havnet her på siden, er der næppe nogen tvivl om, at du – ligesom vi – synes, at heavy metal koncerter er noget af det bedste, der findes. Der er intet som at være sammen i et lille “samfund” af ligesindede, der alle nyder den samme musik.

Heavy metal er en fantastisk måde at få et adrenalinboost på, og det er også en god måde at møde nye mennesker på, der deler samme interesse. Og der er ikke noget som at springe rundt og kaste sig ud i mængden, mens man nyder den høje lyd af heavy metal musik.

Pas på mobilen

Når man hopper rundt i ekstase til en koncert, har man ofte telefonen i lommen eller måske endda i hånden. Det er derfor vigtigt at beskytte din mobiltelefon mod stød og skader, så du ikke risikerer at stå med en dyr reparation. Der findes heldigvis mange produkter på markedet, der kan hjælpe med at beskytte din telefon. Hos mobiltasken.dk kan du fx finde praktiske mobiltasker og punge, hvor du kan have kreditkort og eventuelle kontanter – samtidig med at du har den nødvendige beskyttelse, når du er til heavy metal koncert.

Hos mobiltasken.dk kan du også købe beskyttelsesfilm til skærmen samt flotte etuier og covers, som også beskytter bagside og siderne på telefonen. Og du skal have en meget speciel telefon, hvis ikke du hos mobiltasken.dk kan finde beskyttelse til lige nøjagtig den model, du har.

Mange muligheder

Hvis du er havnet her på siden, fordi du er nysgerrig på Heavy metal, men måske ikke ved så meget om det, kan vi fortælle, at genren oprindeligt blev oprindeligt udviklet i 1970’erne af rockgrupper som Black Sabbath, Led Zeppelin og Deep Purple. I 1980’erne blev der udgivet en række meget populære heavy metal-plader, herunder Metallica’s “Master of Puppets” og Guns N’ Roses’ “Appetite for Destruction”.

Nogle af de mest populære heavy metal-grupper i dag inkluderer Metallica, Slayer, Megadeth, Venom og Iron Maiden, men udbuddet er i dag enormt, når det kommer til heavy – både når det kommer til grupper og undergenrer. Der findes mange forskellige typer af heavy metal, herunder thrash metal, death metal, black metal og doom metal.

Vi kan kun anbefale, at du dykker ned i denne fantasiske verden af heavy-musik – og prøver at tage til koncerter eller deciderede heavy-festivaler, som der heldigvis også findes mange af på disse breddegrader. Et godt sted at starte er Copenhell, der afvikles i København og er en af Europas allerstørste og bedste festivaler for heavyfans.