Mens vi venter på Copenhell

Er du vild med heavy metal, så er Copenhell en fed festival at gå på. Desværre blev den aflyst i 2020 pga. corona, men den vender stærkt tilbage i sommeren 2021 – det er i hvert fald den foreløbige udmelding. Et år uden festivaler kan give de fleste, som er vilde med festival, abstinenser, og du har det måske på samme måde. Du savner at stå som publikum og nyde musikken, imens dine heavy metal yndlingsbands giver den gas på scenen. Vi forstår dig godt, for vi er selv vilde med genren. Men heldigvis er der udsigt til, at sommerens festivaler, herunder Copenhell, også bliver til noget. Så du kan jo fordrive ventetiden med at lytte til den heavy metal musik, som du har en passion for.

Lyt til heavy metal derhjemme med høretelefoner på

Det er ingen hemmelighed, at heavy metal er en udtryksfuld og larmende genre. Nogle elsker det. Andre kan ikke fordrage det. Så med mindre du er omgivet af naboer, der elsker heavy metal lige så meget, som du gør, så er det nok en god ide at lytte til musikken med høretelefoner på. Du kan fx købe et par kvalitetshøretelefoner hos https://www.teknikdele.dk/, så du virkelig får noget ud af at lytte til det. Til gengæld skåner du dine naboer, hvilket nok også er det bedste i længden, så der ikke kommer alt for mange klager. Der skal være plads til forskellige musiksmag, men uanset hvilken musik man er til, er man også nødt til at tage hensyn til dem, der bor omkring én.

Giv dig hen til musikken

Du kan sagtens give dig hen til musikken hjemme på stuegulvet med høretelefonerne på. Du kan glide væk ind i det fantastiske lydunivers, som heavy metal byder på, og du kan lytte til alle de gode tekster. Nogle af dem kan du måske allerede udenad, og de andre kan du nå at lære inden sommer. Du kan streame musikken fra forskellige streamingtjenester og lave playlister. Det gode er også, at du kan have din musik med på mobilen overalt, hvor du befinder dig.

Tjek op på dit merchandise

Er der nogle bestemte heavy metal grupper, du er fan af? Så kan du tjekke, hvad de tilbyder af merchandise og støtte dem. Du finder også merchandise hos Copenhell, som du kan købe i deres netbutik, og i disse tider, hvor alt er lukket ned pga. corona, så kan festivalarrangørerne godt bruge en ekstra skilling i kassen. Sidste år opfordrede arrangørerne af Copenhell til, at man beholdt sin 2020-billet, som så kan bruges i 2021. Det hjælper dem til at gennemføre festivalen i 2021, og det er nemt for dig, for så har du jo allerede billetten og er klar til at træde ind i det fedeste heavy metal univers på Refshaleøen i København. Der skal nok opstå en fed energi, for alle er opsatte på, at nu skal vi endelig lukkes ind på festivalpladserne igen, så vi kan høre fantastisk musik – heavy metal.