Klar til Nytår 2018

Når vi skal til at tage afsked med det gamle år og i stedet skal sige hjertelig velkommen til året 2018, så er der ingen undskyldning for, at det ikke skal fejres med et brag af en fest. For hvilken anledning er bedre, når du ønsker at samle venner eller familien, end at fejre, at vi tager hul på et sprit nyt år. Hvis du står og mangler lidt inspiration til, hvordan du får lige netop din fest til at blive årets fedeste fest, så læs mere her. Vi giver dig gode råd om alt fra opdækning af bordet til indretningen af din bar, når du gerne vil holde en fest, hvor der er tænkt på det hele. Hvad venter du på – send invitationerne nu!

Fejr nytåret med maner

Der er ingen grund til ikke at stile efter at holde årets fest, hvis du vælger at holde den på årets sidste dag. For hvad er mere passende, end at sende det gamle år afsted med maner og tage hul på det nye sammen med alle dine bedste venner? Derfor kan du ikke blive for ambitiøs, når du skal planlægge din fest. Gå bare all in, for du kan næsten ikke gøre for meget ud af denne fest. Ligegyldigt, om du vælger at holde en nytårsfest med canapeer og dyr champagne serveret på dit royal copenhagen mega mussel stel eller om du vælger at gå i den helt anden grøft og holde en vild fest med rigelig med alkohol og mad serveret af engangsservice, så bør du læse vores guide til nytårspynt. For det er netop pynten, der adskiller denne fest fra årets øvrige. Nytåret skal nemlig fejres med maner.

Styr på både bord og bar

Nytårsfesten er en af de fester, hvor det næsten er en selvfølge, at du skal have lige så meget styr på maden og dine drikkevarer. For det er traditionen tro en fest, hvor der ikke bør mangle noget i barskabet. Første skridt er, at du skal beslutte dig for, hvilken type fest, du vil holde. Gør op med dig selv, om du synes, at du helst vil holde en stilet og stilfærdig nytårsfest med bordpynt, drikkevarer og musik, der understreger dit valg, eller om du mere er til en farverig fest med vilde farver, knald på drinksene, musikken og måske endda kombineret med udklædning. Hvad du end vælger, så sørg for, at gå linen helt ud denne aften. hos Partyking.dk finder du alt den nytårspynt du skal bruge. Her finder du alt fra festlige partyhatte med frynser og sugerør i Hawaii stil til drinkmix gavekit, der gør dit barskab klar til den store fest.