Mode på SU

Er du i gang med at tage en uddannelse? Er du interesseret i mode, og vil du gerne ride med på den seneste bølge? Det kan være svært at få plads til fedt tøj i budgettet, når man er på SU. Måske supplerer du din indkomst med et studiejob, men tøj er stadig dyrt, eller det kan det i hvert fald være. Faktisk behøver du slet ikke at køre dit budget helt i sænk hver måned. Du kan sagtens følge moden, få fat i de nyeste trends og stadig have penge til overs sidst på måneden. Her får du en række tips til hvordan!

Køb fornuftigt

Det er meget let at forfalde til impulskøb, faktisk så let, at det tit kan være årsagen til, at pengene slipper op i utide… Det er dog vigtigt, at du kniber sig selv i armen, inden du køber noget. Finder du en superfed ting, du gerne vil købe, så vent, også selvom den er nedsat i pris! Undersøg altid dit køb grundigt, inden du foretager det. Sider som Pricerunner giver dig fx mulighed for at sammenholde priser fra forskellige virksomheder både nemt og hurtigt. Det lyder gammeldags og måske lidt unødvendigt, men det kan i sidste ende spare dig mange penge. Husk på at mange små og umiddelbart ligegyldige besparelser til sammen kan udgøre en betydeligt stor besparelse.

Vælg din forhandler med omhu

Sørg for, at du, når du shopper, ikke vælger den første og bedste forhandler. Nogle kan være dyrere end andre, og nogen kan være det rene fup og svindel. Handler du på nettet, hvilket mange unge gør, så se dig for! Man kan hurtigt blive snydt af falske sider, der lokker med billige priser. Et godt tip er at søge på nettet efter anmeldelser af forhandleren. Er der mange dårlige, eller måske slet ingen? Så find en anden forhandler, hvor du kan være sikker på at modtage dit produkt. Et eksempel på en god forhandler er trendly.dk, som er forhandler af både herre-, dame- og børnetøj til overkommelige priser!

Tjen penge på dine køb

Har du tøj liggende, som du ikke får brugt, eller du måske aldrig fik sendt retur? Sælg det! Der findes rigtig mange sider på nettet, hvor du kan sælge og købe både brugt og nyt tøj, som enten du eller andre ikke længere har brug for! Det kan være en god måde at tjene penge til et nyt køb eller til at købe ind til en rigtig god pris. Prøv det selv, det er nemt!

Her var et par hurtige tips til, hvordan du nemt kan holde stilen cool og stadig overholde dit budget, også selvom du er på SU. Det her er selvfølgelig ikke alt, du kan gøre, men det er en god start! Held og lykke!